"Ona je moja kći": Antonio Banderas Dakotu Johnson nikad nije nazvao pokćerkom

Foto: EPA

DAKOTA Johnson odrasla je okružena ljubavlju. Osim mame i tate, koji su nakon razvoda uspjeli održati blizak i topao odnos, u njezin život ušao je još jedan roditelj - očuh Antonio Banderas. Upravo njemu uvijek zahvaljuje na podršci.

"Dolazim iz obitelji u kojoj je bilo mnogo brakova i imala sam veliku sreću. Dobila sam bonus tatu za kojeg sam s vremenom shvatila da je jedna od najvažnijih osoba u mom životu", izjavila je jednom prilikom.

Kad je prohodala s Banderasom, Melanie Griffith imala je dvoje djece iz prethodnih veza. Ipak, španjolski glumac uspio je postati dio obitelji. Prema riječima slavne glumice, njezina djeca su ga odmah zavoljela i s vremenom počela doživljavati kao drugog oca. Dala su mu nadimak Paponio, što je kombinacija riječi papi i Antonio.

1996. Griffith i Banderas dobili su kćer Stellu. Djetinjasti glumac odjednom je postao tata troje djece. U to vrijeme Alexander i Dakota postali su tinejdžeri i Banderas je shvatio da njegov posao nije biti im prijatelj, već osoba koja će ih čuvati.

Ulazak u svijet filma

Banderas je prvi uočio glumački talent mlade Dakote. Pozvao ju je da se 1999. pojavi u filmu Crazy in Alabama, koji je sam režirao. Imala je samo nekoliko rečenica, ali je bila toliko ozbiljna da je zahtijevala učitelja glume.

"Ona je moja kći, volim je. Proputovao sam cijeli svijet s njom na ramenima", rekao je Banderas.

Oduvijek je inzistirao na tome da je zove svojom kćeri, a na njezin uspjeh ponosan je kao da mu je biološka kći. 

Razvod nije utjecao na njegov odnos s djecom

Banderas i Griffith razveli su se nakon dva desetljeća braka. Razišli su se u ljubavi i prijateljstvu, što pokazuje njegova izjava. Na upit o tome što osjeća prema bivšoj supruzi, izjavio je: "Voljet ću tu ženu do smrti."

I doista, njihova obitelj ostala je bliska. Antonio kaže da, gledajući njihovu djecu, shvaća da njihov zajednički život nije bio uzaludan. Razvod na njegov odnos s djecom nije imao nikakvog utjecaja. Često se viđaju, zajedno izlaze i pratnja su si na crvenim tepisima. 

Antonio je 2019. dobio nagradu Hollywood Film za ulogu u filmu Pain and Glory. Uz Dakotu, koja mu je uručila kipić, posvetio je pobjedu svojim dvjema kćerima: "Želim ovo posvetiti dvjema osobama koje volim, jedna je upravo ovdje, Dakota. Zbog nečeg vrlo jednostavnog jer me oduvijek zoveš Papi i volim to! Nemaš pojma koliko to volim!"

Pročitajte više