Ova mama na genijalan način čišćenje snijega pretvara u pravu zabavu

MNOGI jedva čekaju da padne snijeg i da bijelu idilu gledaju iz topline svog doma. No s dolaskom snijega stižu i problemi, kao što je čišćenje prilaza ispred kuće.

Činjenica je da čišćenje snijega odraslima i nije najdraži posao na svijetu pa je ova mama došla na genijalnu ideju i dosadan posao pretvorila u pravu zabavu. Naime, Jennifer Matherly Button ne čisti snijeg uvijek obučena kao jednorog, ali nije mogla odoljeti izazovu kćeri Jacey, prenosi portal GoodMorningAmerica.

"Vidjela sam video druge žene u Koloradu kako čisti snijeg u odijelu jednoroga i podijelila to na Facebook stranici. Napisala sam kako bih i ja napravila isto sljedeći put kad padne snijeg", rekla je Button.

Naravno, kad je ovu objavu vidjela njezina kći, nagovorila ju je da to zaista i napravi.

Sljedeći korak je bio nabavka odijela.

Naime, Button je ravnateljica kuhinje u osnovnoj školi pa su je svi koji su vidjeli objavu na Facebooku, podsjetili da kad padne snijeg mora obući kostim jednoroga i čistiti ga.

"Jedno jutro sam se probudila i vidjela da je napadalo dovoljno snijega i da je vrijeme da obučem odijelo. Namjestila sam mobitel kod prozora kako bih sve mogla snimiti i krenula", rekla je Button.

Video je objavljen na Facebooku nakon čega je izazvao navalu smijeha i pozitivne komentare. Naime, video prikazuje sretnog jednoroga - mamu Jennifer kako čisti snijeg ispred prilaza.

"Ovo je genijalno! Snježni dani ipak mogu biti zabavni" i "Jen, ovo je tako dobro. Odličan način da ovaj naporan posao postane zabavan", bili su samo neki od komentara.

Pročitajte više