Ovaj tata je shvatio da ipak spava više od žene pa poručio svima

Foto: Facebook 

DALE Partridge je običan tata – radni tata koji ima ženu domaćicu i dijete. On cijeli tjedan radi u svojoj tvrtki i cijeli tjedan brine o financijama, dok njegova žena cijeli tjedan brine o djetetu, kući i njemu. I mnogi će reći – to je itekako fer. A onda dođe vikend – žena nastavlja po svom,  a muškarac – jedva čekajući vikend – malo odmara od svojih tjednih obaveza. 

„Je li to fer? Je li fer da muškarci imaju slobodan, a žena radan vikend? Po meni to nije fer, a iako moja supruga ne radi posao za plaću i trenutno nema karijeru, to nipošto ne umanjuje njenu vrijednost u našoj obitelji. Znajte muškarci da zato subota i nedjelja ne smiju biti naši dani za odmor. Zapravo, svi vi koji vikendom odmarate od svog posla odmarate ustvari samo zato što ste svojim ženama uzeli dio njenog vremena za odmor. 

Muškarci, vikend nije izmišljen zbog nas – i žene trebaju imati svoje vrijeme i svoj odmor. 

Ne mislim međutim da bi zato vikend sada trebao pripasti samo ženi, ali sjetite se – vikend je vrijeme za odmor, ali pripazite da onda odmarate svi, a ne samo vi. Ne kradite ženama njihov san.“, napisao je zato u postu ispod ove vikend fotografije muž, a njegovu poruku lajkalo je više od 70 tisuća ljudi.

Vjerujemo mahom žena, ali – nadamo se i dovoljno muškaraca koji shvaćaju značenje obostrane brige oko jedne obitelji. 

Pročitajte više