Gore od pitanja Lastanu: Što su sve mame u stanju anonimno pitati na internetu?

Foto: Facebook

KAD je glupost u pitanju, ljudska glupost prednjači na najjače.

Okidač za tu misao je ovo slavno pitanje koje se brzinom munje proširilo kao kuga netom, a iako su ga vidjele horde ljudi, nitko se baš nije udostojio pronaći pravi odgovor na zabrinutost ovog roditelja.



Samo zato što je pitanje bedastije od bilo kojeg odgovora kojeg bi na njega, u ovom stoljeću, mogli dati.

I to je potegnulo niz drugih bedastoća koje ljudi, dan-danas znaju prevaliti preko svojih usta i još češće, putem tipkovnice.

Kao ono da ne smijete doći vidjeti bebu ako dolazite "iz mraka", ili da beba mora biti zatočena prvih nekoliko mjeseci života. To smo doba navodno prošli, zar nismo?

Oko samog krštenja imamo i niz drugih bedastih praznovjerja, ali daleko od toga da se samo vjerska smatraju čudnima u 2017. godini.

U bespuću interneta naići ćete na niz anonimnih pitanja, zbog kojih će vam se automatski pojaviti upitnik iznad glave, ali ne zato što ne znate odgovor, već zato što se pitate kako je moguće da netko, tako nešto, uopće može pitati. U 21. stoljeću, uz Google, milijune tekstova napisanih na srodne teme i na koncu, uz zdravu pamet.

Znamo da se o trudnoći, majčinstvu, odgoju, međuljudskim odnosima, piše puno toga pa je u neku ruku, hajde shvatit ćemo, sve to katkad zbunjujuće, ali... u kojem ono stoljeću živimo? Da se ovako nešto mora pitati?

Ovo je samo "kap u moru" DANAŠNJIH biserića:




Pročitajte više