Ovo je posljednji video YouTube zvijezde koja je umrla u osmom mjesecu trudnoće

TRUDNA YouTube zvijezda Nicole Thea i njen nerođeni sin Reign preminuli su pod nepoznatim okolnostima.

Na njenom profilu na Instagramu objavljeno je da je 24-godišnja Nicole, koja je bila u osmom mjesecu trudnoće, preminula u subotu ujutro.

"Sve prijatelje i fanove s velikom tugom obavještavamo da su Nicole i njen sin, kojem su ona i Bog dali ime Reign, preminuli u subotu ujutro", objavljeno je na Instagramu.

Međutim, dan nakon njene smrti i prije objave tragičnog događaja na njenom YouTube kanalu objavljen je 14-minutni video u kojem se kupa u mlijeku za potrebe profesionalnog trudničkog fotografiranja. 

Snimka je u jednom danu pregledana više od pola milijuna puta, no komentari su zaključani.

Ova mlada poslovna žena, influencerica i plesačica, čije je puno ime Nicole Thea Antoine-Annan, čekala je sina s dečkom Jeffreyjem Frimpongom. Za dječaka su odabrali ime Reign, a cijelu trudnoću je dokumentirala na društvenim mrežama. Svakodnevno je dijelila detalje iz trudnoće, presretna što će postati mama. Tjedni su je dijelili od porođaja kad je umrla u subotu u prijepodnevnim satima. 

Nicole je 29. srpnja trebala proslaviti 25. rođendan, a obitelj je rekla da je ranije zakazala još nekoliko videa koji će se objaviti na njenom YouTube kanalu nakon njene smrti.

Pročitajte više