Ovo su najvažniji modni trendovi za klince u 2017. godini

Foto: Instagram

DJECA i moda vrlo su povezani jer današnji proizvođači dječje odjeće više nego ikada slijede trendove i na konto njih stvaraju linije i detalje koji su sada već prilično prepoznatljivi za svaku "modnu" godinu. 

Tako smo od raznih slatkih printeva ove godine stigli do malo ozbiljnijeg looka, na razigran način, naravno, pa ako već želite slijediti modne trendove i kada su vaša djeca u pitanju, onda svakako zavirite u nove kolekcije. Jer čini se, ovi će detalji definitivno obilježiti 2017. godinu. Barem ako je suditi prema odabiru kojeg su odabrale stručnjakinje portala Pure Wow. 

Cvjetni uzorak 

Vraćaju se 80-e i 90-e, a s njima i puno cvijeća. Zato ako primijetite "bukete" i na dječjem odjelu svakako svojoj curi "uberite" barem jedan komad odjeće sa cvijećem.  

Hlačice s printom 

Prvo su majice dobile print, a sada u modu (opet) dolaze šarene hlačice sa smiješnim sličicama, stripovima, likovima iz crtića ili tek gomilom šarenih motiva. Hawaii uzorak? Zašto ne?  

Široke "suza" haljinice 

Nema više gumbića, cifova i gumica u struku - stigla je nešto praktičnija moda za potpunu slobodu i puno lakše skidanje i odijevanje. Haljinice koje će mamama ovo ljeto zasigurno olakšati posao s njihovim kćerkama.  

 
Leptir mašnice i mornarski look za dečke 

Ovo ljeto sređivanje vaših sinova ne smije proći bez leptir mašne, a za još bolji modni odabir ne zaboravite nabaviti i ljupke tregere. Kratke hlače, cipelice i košuljica tako će dobiti dodatnu notu dječje ozbiljnosti, što je svakako u trendu ove godine.  

Pompon rukavi 

Ugledate li haljinicu ili majicu za širokim pom-pon rukavima - grabite i ne puštajte. Osim što će vam biti silno moderne vaše će cure uvijek imati komad odjeće koji će im grijati ramena, a opet im dati dovoljno prostora da se rashlade. Za kombinaciju sa slatkim šarenim sandalicama - idealno!  

Trifrtaljke za dečke 

Za modno osviještene frajere ove godine birajte trifrtaljke - hlače koje će im odlično stajati i na još uvijek prilično moderne starke, ali i na "ozbiljniji" look s cipelicama. 

Leptir uzorak 

Ako niste miljenik cvjetnog uzorka svoju curicu onda ove godine odjenite u - leptiriće.  

Tregerice - za mame, tate i najmlađe 

Ako je jedan detalj u modi nekako prilično znakovit za ovu godinu to su onda svakako tregerice - hlače udobnog kroja u kojima baš svi izgledaju - neodoljivo.  

 

Pročitajte više