Ovu majku čak ni porod ne može zaustaviti od obrazovanja

Foto: facebook

SVAKI put kada pomislite da je porod izuzetno težak i da ne znate kako ćete ga preživjeti sjetite se upravo ove žene - ona je za vrijeme poroda uspjela viralnim putem položiti test iz psihologije.

Koncentraciju joj nisu omeli ni trudovi koji su u trenucima kada je fotografija snimljena bili na svake tri minute. 
 
Riječ je o mladoj mami Tommitrise Collins  iz Georgije koja je unatoč trudnoći čvrsto odlučila nastaviti školovanje kako bi sebi i svojoj kćerki omogućila bolji život. 
 
Fotografiju je za vrijeme pisanja testa snimila njena sestra, a u postu kojeg je sama Collins stavila na Facebook napisala je: unatoč bebi i porodu ne želim svoje osobne i profesionalne ciljeve staviti iza nas. To što ću postati majka i što sam toliko mlada ne znači nužno da ću sve ostalo prepustiti struji. "Ja jako želim da moje dijete odrasta u komforu kojeg zaslužuje i baš zato što sam mlada, i što ću biti mlada majka to ne znači da ću biti loša majka kako to većina očekuje!" 
 
Sam porod trajao je oko 20 sati, a test je ispunjavala gotovo pet sati s prekidima kada ju je jako boljelo. No, trudovi ju nisu omeli s obzirom da je bila odlučna u nakani da ga položi te da po rođenju svoje bebe može bezbrižno uživati u njoj. 
 
Spomenimo i to da je test, naravno, uspješno položila, no ne s ocjenom koju je priželjkivala pa ga je naknadno ponovno ispunjavala i dobila četvorku. 
 
Inače ova si je mlada majka zacrtala da će do kraja sljedeće godine uspjeti dobiti prvostupanjsku diplomu iz kriminalnog prava. 
 
 

 

Pročitajte više