Pakleni kuhar Gordon Ramsey otkrio zašto nestrpljivo čeka Božić

PAKLENI kuhar Gordon Ramsey otkrio je da će nadolazeći blagdani za njega biti čarobni jer je to prvi Božić njegovog najmlađeg sina Oscara.

Slavni kuhar je priznao da se ove godine posebno veseli Božiću, koji će provesti sa svojom obitelji.

"Ovaj Božić će biti poseban jer je s nama i Oscar, a prvi Božić male bebe je prilično čaroban. Osim toga, cijela obitelj će biti kod kuće i sva djeca na jednom mjestu. To će zaista biti posebno vrijeme. Jedva čekam!" rekao je Gordon u najavi TV specijala Gordon, Gino & Fred: Christmas Road Trip, prenosi portal Hello.

Oscar je peto dijete Gordona i njegove supruge Tane, a rođen je 4. travnja 2019. godine, što su ponosni roditelji objavili na Instagramu.

U listopadu je kuhar otkrio neočekivanu reakciju koju je imao kad mu se rodio sin Oscar.  Naime, supruga Tana nije htjela da bude u rađaonici zbog prethodnih iskustava, ali se on ipak ohrabrio i odlučio prisustvovati. No nije sve prošlo po planu jer se budući tata onesvijestio.

"Doslovno sam pao na pod. Medicinska sestra me zgrabila", rekao je 52-godišnjak. 

Gordon svojim iskrenim objavama osvaja srca publike, a isto je učinio i kad je suprugu Tanu javno kritizirao zbog obroka koji je pripremila za njihovog sina Oscara.
 

Pročitajte više