Pink zbog trolova više neće objavljivati fotografije djece na društvenim mrežama

Foto: Instagram

PJEVAČICA Alecia Moore, poznatija kao Pink, iznenadila je svojom odlukom da prestaje objavljivati fotografije djece na društvenim mrežama. Na to su je natjerali trolovi sa svojim komentarima.

Naime, prošlog je mjeseca na Instagramu objavila fotografiju dvogodišnjeg sina Jamesona i sedmogodišnje kćeri Willow koji promatraju pelikana. Njen sin je bio gol od struka naniže zbog čega se našao na meti kritika.

“Postoje dvije strane. Ja jednu uopće nisam uočila, nisam tu fotografiju gledala na taj način. Ja sam vidjela predivnog pelikana koji je doletio. Proveo je s nama dva sata, bilo je nevjerojatno”, prenosi Music News njenu izjavu iz intervjua koji je dala voditeljici Ellen DeGeneres.

Ljudi su je okarakterizirali kao lošu majku, a neki su zaprijetili da će joj pozvati socijalnu službu. Zbog toga je počela razmišljati o tome što će u budućnosti objavljivati. 

“Plakala sam jer volim pokazivati svoju obitelj. To je nešto čime se najviše ponosim”, otkrila je pa pojasnila da je donijela odluku da to ipak više neće činiti.

“Svjesna sam da sam pod povećalom jer sam javna osoba, ali uvijek postoji lijep način da nekome nešto kažete”, smatra Pink.

Pročitajte više