Pogledajte kako je princeza Charlotte izgledala na prvi dan vrtića

Foto: Twitter/Splash 

I ONA je već velika, krenula je u vrtić. 

Princeza Charlotte jučer je krenula u vrtić, što je i više nego velika prigoda za preslatku službenu objavu kraljevske obitelji koja je na Twitteru podijelila dvije neodoljive fotografije male vrtićke princeze.  

Odjevena u slatki crveni kaput ukombiniran s crvenim cipelicama te nježno ružičastim šalom i ruksakom, Charlotte je zaista izgledala neodoljivo i spremno za svoje prve velike obaveze. 

Polazak u vrtić nije mala stvar, no čini se da je princeza, koja će u svibnju ove godine napuniti tri godine, bila jako uzbuđena i sretna. 

Fotografije je snimila vojvotkinja od Cambridgea koja je bez sumnje bila vrlo ponosna na svoju malu djevojčicu, na njen prvi dan vrtića u Willcocks School of Nursery.

Škola je udaljena desetak minute vožnje od kraljevske palače, a kako su mediji doznali, princ William i vojvotkinja Kate za nju su se odlučili jer su impresionirani stručnim timom koji tamo radi. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz princeza Charlotte, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: princezu Charlotte. 

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 

Pročitajte više