Pogledajte reakciju dječaka koji je s tri mjeseca prvi put čuo mamin glas

Screenshot: TikTok

Maleni Albie Collins rođen je s oštećenim sluhom na oba uha. Nakon što mu je ugrađen slušni aparat, s tri mjeseca je prvi put čuo glas svoje mame. Njegova dirljiva reakcija zabilježena je kamerom.

Roditelji dječaka, Amy i Matthew, oduševljeno su dočekali trenutak kada će ih sin konačno moći čuti. Reakciju dječaka na mamin glas podijelili su na TikToku i dirnuli mnoge.

"Najslađa stvar koju sam danas vidjela", "Presladak je", "Divan dječak", neki su od komentara na video koji možete pogledati u nastavku.

@mattycollins94 Baby Albie just had his hearing aids fitted 🩵 takes after me with a slight impairment. But all smiles after hearing mummys voice loud and clear 🥹🩵🩵 #hearingaids #hearingloss #hearingimpaired #baby #boy #son #babyboy #hearing #uk #fyp #hearingaidsgang #smileyface #💙 #happyboy#love #mummy #smiles #🥹 @Amy Collins #joy #happy ♬ I Get to Love You - Acoustic - Mysha Didi

Majka je ispričala da su liječnici savjetovali da Albie počne nositi slušna pomagala od najranije dobi, kako mu gubitak sluha ne bi utjecao na govor i jezični razvoj.

"Njegov otac ima istu dijagnozu. Otkrivena je dok je bio u osnovnoj školi, pa je to vjerojatno genetski", poručila je Amy.

Pročitajte više