Policija podijelila šokantnu poruku djevojčice: Morate znati što vaša djeca rade

Foto: Facebook

DJEVOJČICA je mislila da će njezina šala svima biti zabavna i smiješna.

Naime, kalifornijska policijska postaja je nedavno na Facebooku opisala neobičnu situaciju u kojoj su se njihovi policajci našli, i to zahvaljujući jednoj zaigranoj djevojčici, kojoj je, očigledno, bilo jako dosadno sjediti na stražnjem sjedalu automobila.

Njihova objava je postala viralna, a evo i zašto.

"Oko 17 sati je naša patrola zaprimila poziv da djevojčica na automobilskom prozoru drži rukom ispisan natpis na kojem piše: "Pomozite mi, ona nije moja mama! Pomozite", stoji u njihovoj objavi.

Vjerujući da je djevojčica u opasnosti, policija je odmah krenula u akciju, ali je ubrzo utvrđeno kako je ona sve to "izmislila jer je mislila da je zabavno". Njezina majka, koja je vozila i ne sluteći kakvu nepodopštinu njezina kći priprema, bila je potpuno izbezumljena zbog novonastale situacije te je prošla nekažnjeno.

"Ovo je podsjetnik da roditelji moraju u svakom trenutku znati što im djeca rade na zadnjem sjedalu automobila", naglasili su policajci te dodali kako je u ovaj slučaj bio uključen značajan broj policijskih patrola. Tako su gubili vrijeme na nepotrebne stvari, umjesto da odgovaraju na legalne pozive građana i obavljaju svoj posao.

Osim toga, istaknuli su da im ovakve situacije nisu nimalo smiješne.

Njihova objava je prikupila brojne reakcije, a većina se složila s tim da bi djevojčica trebala odgovarati za svoju neslanu šalu te su pojedinci predlagali čak i društveno koristan rad. Ipak, bilo je i onih koji se ne slažu u potpunosti s objavom.

"Ne postoji način da roditelj zna što točno njihova djeca rade u svakom trenutku i da pritom bude pažljiv vozač. Roditelju je u ovoj situaciji pažnja bila upravo tamo gdje i treba biti - na cesti. Malo je nepravedno očekivati ​​da će roditelj biti svjestan što točno dijete radi na stražnjem sjedalu dok se pokušava usredotočiti na promet i put ispred njih! Bolje je naučiti djecu koliko je takva vrsta ponašanja opasna i problematična", zaključak je jednog od komentara.

Pročitajte više