Popularna pjevačica izgubila bebu u trećem tromjesečju trudnoće

CHRISTINA Perri izgubila je bebu samo nekoliko dana nakon što je objavila da će možda ranije roditi. 34-godišnja pjevačica na Instagramu je objavila da je "njihova kćerkica rođena u tišini".

"Sinoć smo izgubili našu curicu. Rodila se u tišini nakon što se junački borila da stigne na ovaj svijet. Sada je u miru i zauvijek će živjeti u našim srcima", napisala je Perri uz fotografiju iz bolnice na kojoj sa suprugom Paulom Costabileom drži prst kćerkice.

Pjevačica je imala komplikacije u trudnoći pa je prošlog tjedna hospitalizirana. 

"Ništa ne ide po planu. Beba ima teškoća pa ću biti ovdje dok ne stigne što će se možda dogoditi uskoro", poručila je tada. 

Naime, njezinoj nerođenoj kćerkici je dijagnosticirana atrezija jednjaka zbog čega je trebala biti podvrgnuta operaciji odmah po rođenju. Riječ je o razvojnoj mani kod koje je jednjak uzak ili završava slijepo te se ne spaja sa želucem kako bi trebao. 

Perri i njezin suprug imaju dvogodišnju kćerkicu Carmellu Stanley, a u siječnju ove godine je otkrila da je pobacila bebu u 11. tjednu trudnoće. Vijest o novoj trudnoći objavila je šest mjeseci kasnije, u srpnju.

Pročitajte više