Pozdravljanje tate vojnika i djece prije njegovog odlaska dirnulo ljude

Screenshot: TikTok

MAMA Bea Willis na svom je TikTok profilu ganula mnoge korisnike platforme videozapisom svog supruga i djece. Bea je snimila posljednje trenutke, točnije pozdrav između djece i tate vojnika koji je odlazio od kuće na neko vrijeme zbog posla.

U nekoliko dana videozapis je pogledan više od sedam milijuna puta, a prikazuje razgovor Beainog supruga Kylea i njihovog sina. Dječak u videozapisu tati govori da je mama tužna te mu je obećao da će brinuti o njoj. Iako je razgovor između dječaka i tate dirnuo ljude, neke je posebno rastužilo ponašanje djevojčice. Pisali su da, iako nije ništa rekla, vidjela joj se tuga u očima. 

"Srce mi se slama kada gledam kako je djevojčica distancirana, zna što slijedi", "Maleni me rastužio, ali djevojčica rasplakala. Obiteljima vojnika nikad nije lako u ovakvim trenucima", "Tuga u očima ove djevojčice me rasplakala, tko zna koliko je ona puta ovo prošla", "Ovo me je rasplakalo, kakav dirljiv trenutak", neki su od komentara korisnika TikToka.

@hellowillisfam This just 💔 my heart! #militarylife #deployment #milso #militaryspouse #navy #militaryspouse #militaryspouselife #militarychild ♬ original sound - Kyle & Bea
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.