Poznata mama priznala kćeri da je pobacila, njen odgovor je rastopio

HILARIA i Alec Baldwin su imali turbulentnu godinu. Slavni je par u ovoj godini doživio dva spontana pobačaja, zbog čega je cijela obitelj bila shrvana. 

Srećom, imaju četvero djece: kćer Carmen te sinove Rafaela Thomasa, Leonarda Angela Charlesa i Romea Alejandra Davida, koji im znače sve na svijetu, a čini se da neki članovi obitelji već planiraju nove trudnoće.

Naime, šestogodišnja kći Carmen je u šetnji s mamom otkrila mnoge stvari.

Nakon pobačaja Hilaria je objasnila kćeri da beba ipak ne dolazi, na što je Carmen odgovorila kako će sve biti u redu i da će mama imati još dvoje djece, a jedno od njih će biti djevojčica.

"Carmen sam nakon pobačaja rekla da beba jednostavno neće doći. Nisam smatrala da je prikladno s njom razgovarati o smrti sestre koja se nije rodila. Znala je da sam tužna, ali i da će sve biti u redu. Ali ja nisam znala koliko ona zapravo shvaća. Svaki put me zadivi. Sada se nada da će u nekom trenutku dobiti drugu sestru", podijelila je priču na Instagramu.

Mnogo majki je prošlo isto iskustvo pa su komentirale situaciju.

"Ovaj osjećaj razumijem u potpunosti. Imala sam pobačaj prošli tjedan i morala sam reći našem sinu. Iskreno, on je ljepilo koje nas drži zajedno. Kad smo bili tužni, grlio nas je ili samo nasmijavao. Hvala nebesima na ovim malim čudima! Želim ti miran oporavak", bio je samo jedan od komentara.

Upravo zahvaljujući brojnim pratiteljima i međusobnoj podršci, obitelj uspijeva biti snažna i sretna, što dokazuje preslatkim videima i fotografijama koje često objavljuje.

Pročitajte više