Primalja podijelila najluđe razloge zbog kojih su očevi propustili porod

Foto: Shutterstock

VEĆINA muškaraca želi biti prisutna tijekom najvažnijeg dana u životu i držati partnericu za ruku dok na svijet donosi njihovo dijete. Ali za neke to ne vrijedi. 

Primalja Anna na TikToku je popisala sulude razloge zbog kojih su neki očevi propustili porod. Čula ih je od samih očeva i ostala zatečena.

"Prvo, otišao je po hranu. Imala sam pacijenticu za koju smo znali da će brzo roditi. Rekla sam mu da nema puno vremena, ali on je inzistirao otići po fast food jer mu se ne sviđa bolnička hrana. Propustio je rođenje svog djeteta", rekla je.

Drugi otac nije bio prisutan jer je utišao zvono na mobitelu.

"Žena ga je ostavila doma dok ne krene porod, a on je odlučio malo odspavati pa je ugasio zvono na mobitelu", prisjetila se Anna.

@anna.the.nurse Do you have any crazy storeis like this? I know my L&D nurses out there do! #laboranddelivery #birth #labor #pregnancy #pregnant #newmom #newborn #postpartum #storytime #drama #laboranddeliverynurse #nurselife #nursesoftiktok ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Anna se u karijeri susrela i sa slučajem muškarca kojem je bilo važnije nahraniti mačku, kao i s jednim koji je izašao iz rađaonice kako bi razgovarao s bivšom koja je bila na parkiralištu bolnice.

"Ne znam o čemu su razgovarali, pokušali smo ga nazvati, nije se javljao", dodala je.

Video je skupio 2.8 milijuna pregleda, a većina gledatelja na kraju se kladila da su se navedeni parovi razveli.

Pročitajte više