''Prošvercali" dijete u Disneyland kako ne bi platili ulaz, snimka je postala viralna

VIRALNI TikTok video, koji trenutno ima 11.6 milijuna pregleda, navodno prikazuje obitelj koja pokušava skrivećki uvesti dijete u Disneyland koristeći dječja kolica.

Snimku je objavila tiktokerica @myfrienditsmebarbie, a na njoj se može vidjeti obitelj koja vozi dijete u dječjoj autosjedalici kroz ulaz u tematski park pretvarajući se da je još beba. Kad su napokon stigli u tematski park, vidi se kako djevojčicu od četiri ili pet godina izvlače iz kolica.

Iako nije poznato koliko točno dijete ima godina, video pod nazivom "ovo se dogodi kad poskupe Disneyjeve karte" sugerira da je dijete dovoljno staro da mu treba platiti ulaznicu.

@myfrienditsmebarbie Poor kid was in an infant car seat #theyaregoingtoknow #disney #onlyindisney #theywillneverknow ♬ how would they know bad girls club - Chris Gleason

I dok je nekima ova snimka bila simpatična, drugi su odmah osudili roditelje rekavši da njihov postupak nije u redu.

''Mi naivci neka plaćamo, a ovakvi će se švercati'', ''Roditelji koji rade ovakve stvari samo uče djecu da je u redu lagati'', ''Grozno, ako nemaš novac za kartu, nemoj ići i gotovo'', samo su neki od komentara ispod objavljene snimke.

Pročitajte više