Prvi skok u bazen djevojčice od jedne i pol godine oduševio ljude: "Mala, ali hrabra"

Screenshot: TikTok

COLLEEN Stanley je na svom TikTok profilu podijelila videozapis prvog skoka u bazen svoje kćeri stare jednu i pol godinu. Malena je s mamom bila na bazenu, a videozapis prikazuje trenutak u kojem djevojčica stoji na dasci za skakanje, dok je njezina mama čeka u bazenu.

Djevojčici je trebalo nekoliko trenutaka da se odvaži skočiti, ali kada je to učinila, ljudi oko nje su počeli pljeskati od uzbuđenja. Videozapis je u nekoliko dana pogledan 3,6 milijuna puta, a mnoge je impresionirala hrabrost djevojčice. 

"Malena je hrabrija od većine nas u odrasloj dobi", "Mala, ali hrabra", "Bravo! I mi smo to isto radili s našom djecom, htjeli smo im čim prije ukloniti taj strah od skakanja u vodu", "Bila je odlična, bravo malena!", "Moram priznati da skače bolje od mene", "Preslatko! Vjerujem da će joj biti drago pogledati ovaj video kad odraste", samo su neki od pozitivnih komentara.

@mommastan #baby #babyswimming #dive #pool #cutebaby #fyp #momlife #swimteam #swimming ♬ original sound - Colleen Stanley
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.