Punica unuku ošišala bez tatinog dopuštenja, ljudi su na njegovoj strani

Foto: Shutterstock

JEDAN tata naljutio se na punicu nakon što je odlučila odvesti njegovu kćer na šišanje bez njegovog dopuštenja. U objavi na Redditu objasnio je kako je njegova punica došla jednu večer pričuvati njegovu dvogodišnju kćer, a pet sati kasnije, kada su se vratili, roditelji su otkrili da ju je ošišala.

"Imala je predivnu frizuru. Možda malo dužu sprijeda, ali mislili smo je ionako malo skratiti sljedeći tjedan. Sada izgleda kao lik kojeg glumi Jim Carrey u filmu Glup i gluplji. Kako je mogla bez pitanja učiniti takvo nešto? Pokušala mi je objasniti kako je to bila spontana odluka i kako zna da nas je trebala prije toga pitati za dopuštenje, ali meni to nije dovoljno. Nije imala pravo na to'', objasnio je ovaj tata.

Dodao je kako joj je pokušao oprostiti, ali jednostavno ne može. Isto tako, zabranio joj je da ponovo čuva njihovu kćer.

"Pokušavam joj oprostiti, ali zaista mi je teško to učiniti. Zaista ne želim da opet čuva naše dijete, ali znam da ćemo je možda u budućnosti morati ponovo zamoliti za pomoć. Ako se to dogodi, reći ću joj da će to biti posljednji put ako ponovi istu stvar. Možda pretjerano reagiram, ali tako se osjećam'', dodao je. Usput ga je zanimalo je li ipak malo preburno reagirao na cjelokupnu situaciju.

I dok su jedni mislili da ipak malo pretjeruje, većina je stala na njegovu stranu. ''U potpunosti se slažem s tobom. Ako je pristala pričuvati malenu, to ne znači da smije raditi s njom što god želi, pa makar se to odnosilo i na šišanje. Roditelji su ti koji odlučuju o takvim stvarima'', jedan je od komentara podrške.

Pročitajte više