Raskošan život ove 4-godišnjakinje sastoji se od putovanja i dizajnerske odjeće

Foto: Instagram

SA samo četiri godine Millie Belle Diamond ima svoju liniju odjeće, prošetala je pistom u sklopu njujorškog tjedna mode i otputovala na mjesta o kojima mnogi odrasli mogu samo sanjati.

Mala Instagram zvijezda ima 192.000 pratitelja na Instagramu kojima daje uvid u svoj raskošan život koji se sastoji od besplatnih putovanja, odsjedanja u skupim hotelima i nošenja dizajnerske odjeće. 

“Kad je Millie bila beba dogovorili smo suradnje s nekoliko brendova, a onda smo se povezali s agencijom na Baliju i dogovorili prvo putovanje”, otkrila je majka djevojčice Schye Fox.

Danas posjećuju hotele i restorane kako bi ih prikazali svojim pratiteljima. Označavaju ih u svojim objavama i tako reklamiraju.

Do sada su tri puta posjetili Bali gdje su odsjeli u luksuznom hotelu i uživali u zadivljujućim vilama i restoranima. 

“Surađivali smo i s nekim hotelima u New Yorku kad je Millie pozvana na njujorški tjedan mode”, dodaje Fox i priznaje kako ne prihvaća sve ponude za suradnju, već samo one u kojima će njezina kćer uživati.

“Njena stranica nije posao za mene, prije kreativni izlog u kojem uživaju ljudi iz Amerike, Australije i Velike Britanije”, kaže Fox koja smatra da njezina kći nije ni svjesna koliko je sretna.

“Doslovno reže dizajnersku odjeću sa sebe i odijeva komade iz lanaca pristupačnije odjeće istog trenutka kad dođemo doma ili završimo s fotografiranjem.”


Ormar ove četverogodišnjakinje ima komade odjeće o kojima mnoge žene sanjaju. Riječ je o visokoj modi za djecu popularnih brendova, a na kojima djevojčici zavidi čak i njezina mama. 

Usprkos slavi, djevojčica ima mnogo planova, a koji se ne tiču modelinga.

“Prošloga tjedna je rekla da želi biti frizerka, a ovoga tjedna stilistica jer je u tome bolja od mene”, kroz smijeh je izjavila Fox.

Millie se pojavila na naslovnicama svjetskih medija zbog nevjerojatne minijaturne kuće u kojoj provodi vrijeme, a čija je izrada stajala oko 32.000 kuna.

“Vidjela sam takvu kuću nalik onima u Hamptonsu, ali stoji oko 127.000 kuna pa ju je moj suprug izradio sam. Počeo je u listopadu bez ikakvog plana, napravio je sam električne instalacije i obojao je”, otkrila je Fox i dodala kako su željeli napraviti kuću u kojoj će se djevojčica moći godinama igrati.

“Željela sam da pristaje njezinoj osobnosti dive i da ima nevjerojatan prostor u kojem može uživati s obitelji.”

Rezultat je kuća s ugrađenim televizorom, kristalnim lusterom i ulaznim svjetlom. Kuća je opremljena i klavirom za djecu kao i kutkom za šminkanje. U potpunosti je napravljena od vodootpornih materijala i ima vrt s ružama.

Četverogodišnjakinja je ubrzo počela zarađivati 1500 kuna po objavi u kojima prikazuje proizvode brendova, a broj njezinih pratitelja raste iz dana u dan.

“Pokrenuli smo i luksuznu liniju odjeće za bebe, a radimo i na komadima koje će moći nositi i mame i djeca”, ispričala je mama malene Millie.

Pročitajte više