Reality zvijezda iznenadila pratitelje pokazavši trbuh nakon dvije trudnoće

BRIE Bella, WWE diva i zvijezda reality emisije Total Bellas, progovorila je o nesigurnostima s kojima se susrela od kad je drugi put postala mama. Osim toga, dotaknula se i razloga zbog kojih voli svoje tijelo.

Naime, ova 37-godišnja mama je pozirala u kupaonici, a u prvom planu se našao njezin goli trbuh. Kako je napisala, što više kilograma izgubi, to više postaju očite strije koje je dobila u drugoj trudnoći.

"Nakon drugog carskog reza sam davala sve od sebe da vratim trbušnjake", priznala je u objavi na Instagramu.

Priznala je i kako joj je ponekad teško pogledati se u ogledalo i vidjeti svoje tijelo. Ipak, uvijek samu sebe upozori da bi trebala biti nježna prema vlastitom tijelu te zahvalna na svemu što je prošlo za nju. Svjesna je da su strije i opuštena koža samo podsjetnici na devet posebnih mjeseci tijekom kojih je njezino tijelo bilo dom njezinom djetetu.

Dosad je vješto skrivala trbuh pa je njezina objava mnoge iznenadila. Ipak, pratitelji su joj spremno poručili da je prelijepa te da je lijepo vidjeti da se poznate mame trude osvijestiti da su promjene kroz koje prolazi žensko tijelo nakon porođaja normalne.

Podsjetimo, prošlo je samo sedam mjeseci od kad je sa suprugom Danielom Bryanom dočekala sina Buddyja Desserta, a imaju i trogodišnju kćer Birdie.

 

Pročitajte više