Restoran naplatio kaznu od 47 eura roditeljima čija su djeca bila nepristojna

Foto: Shutterstock

JEDNA obitelj ostala je zgrožena postupkom restorana koji ih je optužio da su "loši roditelji". Štoviše, uvećali su im račun jer su se djeca nedolično ponašala.

Na Redditu je objavljena obavijest iz restorana Toccoa Riverside u saveznoj državi Georgiji, gdje je jasno naglašeno da se po djetetu koje se nepristojno ponaša naplaćuje naknada od 3 dolara ili 2.83 eura.

Prema internetskim recenzijama, restoran naknadu naplaćuje već neko vrijeme, a njihova politika sada je ponovno pokrenula rasprave na društvenim mrežama.

"Ne idite ovdje ako imate djecu. Bilo nas je troje odraslih, dvoje djece i beba od četiri mjeseca. Kad smo ušli, čudno su nas pogledali. Kasnije je moja žena nosila bebu kako bi je uspavala (nije plakala), a onda joj je prišao menadžer i rekao da se to ne radi u fensi restoranu te je gurnuo naša kolica. Ni hrana nije naročito dobra", napisao je jedan posjetitelj.

"Vlasnik nam je prišao i rekao da smo dužni platiti 47 eura zbog ponašanja naše djece. Klinci su gledali tablet dok nije stigla hrana, pojeli su obrok, a žena ih je izvela van dok ja nisam platio. Razočaran sam iskustvom", kaže drugi.

"Ako imate djecu, izbjegavajte ovo mjesto pod svaku cijenu", upozorava treći.

"Najbezobrazniji vlasnik restorana ikad je napravio scenu i rekao nam da trebamo ići u restorane brze hrane i da smo loši roditelji. Užasno ponašanje, nikada se nećemo vratiti", dodaje četvrti.

Restoran navodi i da je gotovina poželjnija od kartica, a oni koji ne plaćaju gotovinom navodno se također "kažnjavaju" dodatnim naknadama.

 

Pročitajte više