Roditelji otkrili kako izgledaju ljetni odmori s djecom i sve dobro nasmijali

Foto: 123 RF

RIJETKO što može razveseliti djecu kao kraj školske godine i početak ljetnih praznika. Veseli sve to i njihove roditelje, no ne zadugo.

Ove su mame i očevi za HuffPost otkrili kako izgleda njihovo ljeto provedeno s djecom.

"Odjenete im kupaće kostime, namažete ih kremom za sunčanje, napravite sendviče, spremite torbu za plažu, teglite je do tamo kroz šljunak, postavite ručnike, suncobran, ležaljke... Nakon pola sata vaš šestogodišnjak kaže: 'Želim ići kući!'"

"Obiteljski odmori nisu ništa drugo nego dani kada vas vaše dijete neprestano moli da se s plaže vratite u hotel kako biste se mogli kupati u bazenu umjesto u moru."

"Svaki roditelj, svaki dan, do kraja ljeta, samo broji sate i minute do trenutka kada će njegova djeca ići na spavanje."

"Moja djeca nakon vikenda s dvije proslave, kupanjem na bazenu, igranjem nogometa, nakon borilačkih vještina kažu mi sljedeće: 'Mama, ne radimo nikada ništa uzbudljivo!'"

"Drugi dan godišnjeg odmora osjećam kako moje tijelo naočigled stari."

"Prvi tjedan ljeta: Mogu li dobiti sladoled za doručak? Ne, ne možeš. Drugi tjedan ljeta: Mogu li dobiti sladoled za doručak? Nakon što pojedeš doručak. Treći tjedan ljeta: Što je za doručak? Sladoled."

"Zanimljiva stvar koja se događa tijekom ljeta kada imaš dva tinejdžera je to što moraš pripremiti samo dva obroka u danu jer se ne ustaju prijepodne."

Pročitajte više