Roditelji su je napustili dok je bila beba, s 14 je postala holivudska zvijezda

Foto: Instagram

SOFIA Sanchez ima nevjerojatnu životnu priču. Roditelji su je ostavili kao bebu jer je rođena s Downovim sindromom. Sreća joj se brzo osmjehnula i u njezin život je ušetao bračni par. Dobila je mamu i tatu.

Jennifer i Hector Sanchez su na web stranici organizacije koja pronalazi domove siročadi s Downovim sindromom ugledali Sofijinu fotografiju i odmah su se zaljubili. Već su imali tri sina, jednog s Downovim sindromom, i željeli su proširiti obitelj.

"Već smo odgajali dijete s Downovim sindromom i pitali smo se zašto ne bismo i Sofiji pružili dom pun ljubavi, a sinu Joaquinu podarili sestru koja je poput njega", rekla je Jennifer jednom prilikom.

Jennifer je poticala Sofiju da bude glasna i da govori o svom stanju, što je dovelo do toga da ova djevojčica postane istaknuta zagovornica osoba s Downovim sindromom. Sofia je čak radila kao model i pojavila se u nekoliko nacionalnih reklamnih kampanja i reklama.

I tu se nije zaustavila. U nadolazećem prednastavku Igre gladi: Balada pjevica i zmija Sofia će se pojaviti uz istaknute ličnosti kao što su Hunter Schafer, Viola Davis, Peter Dinklage i Rachel Ziegler. Jennifer vjeruje da Sofijinu poruku treba podijeliti kako bi ljudi uvidjeli pravu ljepotu nesavršenosti.

 

Pročitajte više