Sanja Muzaferija i Mirjana Mikulec u proljetnom izdanju Ženske priče

Foto:  Centra za kreativno pisanje 

NA PRAGU proljeća 22. ožujka u prostoru, Zagreb 360°vidikovac Zagreb Eye, Ženska priča je ugostila dvije zanimljive žene: svestranu novinarku Sanju Muzaferiju i dizajnericu interijera Mirjanu Mikulec. 
 
Ranoproljetno veče Ženske priče, na 16. katu Zagrebačkog nebodera, otvorila je Sanja Muzaferija, svestrana novinarka čija je profesionalna karijera počela u kazalištu, a kostimografija i scena dovele su je do mode i filma. Želja za istraživanjem i intelektualna znatiželja vode je do magisterija u Engleskoj i preddoktorskog studija u Bostonu.

U drugom dijelu večeri, jedna od vodećih dizajnerica interijera u Hrvatskoj, Mirjana Mikulec, obilježila je večer pričama o interijeru, obitelji i svojoj ljubavi prema poslu. Mirjana Mikulec interijere doživljava kao svoj život, a posao koji je nastao iz te ljubavi kao predivno  svakodnevno iskustvo koje živi vrlo intenzivno, uživajući pri tom u svakom od svojih projekata. Napisala je deset knjiga o interijerima, a posebno je ponosna na idejni projekt u kojem je kruna - 3D vizualizacija. Osim velikog uspjeha s knjigama, kojima je željela svoj svijet prilagoditi širokom krugu ljudi, u suradnji s RTL-om pokrenula je emisiju In Dizajn s Mirjanom Mikulec, koja se emitira u nedjeljnom terminu, a jako je sretna što je pokrenula i humanitarnu akciju uređivanja dječjih domova u Hrvatskoj.

 
Dvije svestrane i zanimljive žene, Sanja Muzaferija i Mirjana Mikulec ispunile su svojim pričama još jedno veče Ženske priče, a šarmantna voditeljica Marijana Perinić i publika  još jednom su dokazali da interes za  Žensku priču ne prestaje. Zato Ženska priča  u travnju nastavlja s novim pričama i novim gošćama.
 

Pročitajte više