Sedam mjeseci nakon spontanog pobačaja supruga holivudskog glumca opet je trudna

HOLIVUDSKI glumac Kellan Lutz, najpoznatiji po svojoj ulozi u filmu Sumrak saga, u veljači je na svom Instagramu otkrio da je njegova supruga Brittany u šestom mjesecu trudnoće imala spontani pobačaj.

"Jedva čekamo vidjeti našu bebu u raju kada nas Bog pozove kući", napisao je tada u podužoj objavi u kojoj je objasnio što se točno dogodilo.

O svemu se oglasila i Brittany te su oboje sve zamolili za privatnost i mir. No, sedam mjeseci nakon tragedije, poznati par ponovno ima razlog za sreću, a o svemu su još jednom progovorili na Instagramu.

"Za one koji ne znaju, ponovno smo trudni. Hvala svima vama koji ste se molili za nas i bili nam potpora. Jako smo uzbuđeni', potvrdio je nešto kasnije i glumac na Instagramu.

Podsjetimo, u jednom od nedavnih intervjua Brittany je priznala da strahuje hoće li uopće moći opet ostati trudna, ali i da se boji da ne doživi još jedan spontani pobačaj.

"Bio nam je veliki šok kad smo izgubili kćerkicu u veljači. Bilo nam je jako teško. Još uvijek nam dođu takvi trenuci", istaknula je tada.

Pročitajte više