Seth Rogen: Žena i ja uživamo, ne moramo odgajati dijete koje svijetu nije potrebno

Foto: EPA

Seth Rogen progovorio je o svom izboru da ne postane otac i vrlo sretnom braku sa suprugom Lauren Miller, s kojom se vjenčao 2011. nakon sedam godina veze.

Nakon što su ga upitali bi li možda bio sretniji kad bi imao djecu, 40-godišnji glumac je rekao da to ne misli, kao i da je baš ta odluka pomogla da uspije u Hollywoodu.

"Sada mogu iskreno reći: Hvala Bogu što nemamo djecu. Supruga i ja puno više uživamo jer nemamo djecu. Imam takav dojam gledajući ljude koji imaju djecu. Neki ljudi žele djecu, neki ne, to je tako", izjavio je.

Tvrdi da zbog roditeljstva ne bi mogao raditi sve što voli.

"Mi subotom ujutro ležimo u krevetu i goli gledamo filmove. Da imamo djecu, to ne bismo mogli raditi. Ne postoji nitko kome dijete pruža toliko radosti koliko nama pruža život bez djece", dodao je.

"Možemo raditi što god želimo, u naponu smo snage, pametniji smo nego što smo ikad bili, razumijemo se više nego ikad i vodimo životni stil koji nam godi. Ne moramo odgajati dijete koje svijetu nije potrebno", zaključio je u podcastu The Diary of a CEO Steven Bartlett.

Pročitajte više