Slavna glumica progovorila o usvojenim kćerima: Mislila sam da nam treba još djece

STARIJA sestra Katherine Heigl usvojena je iz Južne Koreje. Tako je glumica od malih nogu naučila jednako gledati na ljude, neovisno o njihovoj boji kože.

"Jednostavno sam vjerovala da je ljubav ljubav - nije važno kako izgledamo", rekla je glumica u intervjuu za Parents.

Heigl i njezin suprug, pjevač Josh Kelley, roditelji su Naleigh (12), Adalaide (8) i Joshue (4.) Par je Naleigh usvojio 2009. kad je imala 9 mjeseci. Ona je također iz Južne Koreje. Adalaide se pridružila obitelji 2012. godine. Sina Joshuu je rodila 2017. godine.

U posljednje vrijeme Naleigh i Adalaide postavljaju pitanja o svom rođenju i porijeklu. Heigl je odlučila biti iskrena s njima pa im je rekla kako ne znaju apsolutno ništa o njihovim biološkim očevima, ali imaju neke informacije o njihovim majkama. Također, objasnila im je da će rado s njima razgovarati o tome ako one to žele, prenosi Today.

"Prije pandemije sam mislila da nam treba još jedno dijete da upotpuni ovaj dom", priznala je glumica te dodala: "Nisam bila sigurna hoćemo li ići na udomiteljstvo ili usvajanje ili možda na drugu trudnoću. Ali sada sam se potpuno predomislila. Jako sam sretna s ovo troje djece."

Pročitajte više