Slavna manekenka bori se s izbirljivim djetetom: “Dane provodim slažući menije”

Foto: Instagram, Twitter

VEĆINA roditelja zna što znači imati izbirljivo dijete, a među njima je i manekenka Chrissy Teigen. Iako se proslavila kuharicom koju je sama napisala, njena dvogodišnja kći Luna nije gurman.

“Oduvijek sam razmišljala na način: Pojedi što ti serviramo ili idi u krevet gladna, ali sada se itekako borim pripremiti Luni večeru, a da to nije tjestenina ili riblji štapići”, priznala je na Twitteru.

Sa suprugom, pjevačem Johnom Legendom, ima i sedmomjesečnog sina Milesa, ali dane provodi razmišljajući što će joj kći jesti.

“Dane provodim osmišljavajući menije, kuhajući i slažući svaki obrok. Fotografiram ih kako bi moj dragi anđeo nešto pojeo. Tko sam to postala”, dodala je.

Osim što dekorira hranu i poslužuje je na tanjurima raznih oblika, trudi se servirati joj uravnoteži obrok, ali Luna za to ne pokazuje prevelik interes.

Teigen trenutno radi na kuharici za djecu, a nada se da će joj osjetljivi okusni pupoljci kćeri u tome pomoći.

“Želim da stvarno bude super. Znam da djeca imaju jednostavne želje, ali oni su samo djeca pa ćemo raditi ono što će voljeti. Bit će dobro, nadam se da će Luna sve odobriti”, izjavila je u listopadu.

Pročitajte više