Štenac se pridružio trogodišnjaku u kazni, fotografija postala viralna

JOŠ jedan dokaz nerazdvojnog prijateljstva između čovjeka i psa dolazi iz SAD-a, točnije Ohija. Trogodišnji Peyton ponovno je bio nestašan i njegova majka ga je poslala da stoji u kutu za kaznu, no kad je za par minuta pogledala što Peyton radi, prasnula je u smijeh i fotografirala prizor koji je ubrzo nakon objave postao viralan na Facebooku.

Obiteljski engleski mastif Dash, koji se ni inače ne razdvaja od Peytona, mirno i tiho je stao pokraj dječaka koji ga je u zahvalu zagrlio rukom i dalje gledajući u zid.

„Dash sve razumije“, rekla je Jillian za Today i dodala: „Nevjerojatno je koliko su njih dvojica bliski.“

Ovaj slatki trenutak ubrzo je postao viralan s više od 45 tisuća podjela, a originalnu fotografiju Jillian je objavila uz popratni tekst: “Kada se nalaziš u kazni, ali te tvoj najbolji prijatelj ne želi ostaviti na cjedilu.“

Dash je šestomjesečno štene engleskog mastifa koje je već sada ogromno, a kad dosegne punu snagu, trebao bi imati oko 100 kilograma.

Jillian ga je opisala kao nježnog diva koji Peytonu dopušta sve.

„Peyton ih obojicu oblači u kostime superheroja pa glume scene iz filmova. Nisam sigurna da Dash razumije što oni rade, ali mom sinu dozvoljava baš sve. Ako nisam sigurna gdje je Peyton, samo gledam gdje je pas. Uvijek su zajedno!“

Pročitajte više