Supruga zvijezde Dawson's Creeka otkrila imena koja su dali sinovima koje je pobacila

LJETOS su glumac James Van Der Beek, kojeg su mnogi zapamtili po ulozi u hit seriji Dawson's Creek, i njegova supruga Kimberly na društvenim mrežama objavili kako je Kimberly doživjela spontani pobačaj u 17. tjednu trudnoće. Paru koji ima petero djece bio je to peti put da se suočava s pobačajem u posljednjih devet godina. 

Nedavno je Kimberly progovorila o tome kako je posljednji pobačaj utjecao na nju, a sada se na Instagramu osvrnula na posljednja dva tragična gubitka.

Istaknula je da ju je jedan od pobačaja "zamalo ubio" te nije skrivala čuđenje zbog činjenice kako je prije toga kod kuće rodila zdravu djecu, a posljednja dva puta je morala biti hospitalizirana. Kimberly je razgovarala sa svojim pratiteljima i o tome kako joj je intuicija i prije nego što je došlo do spontanih pobačaja govorila da nešto nije u redu.

"Rekli su mi da ću imati [prvi] pobačaj nekoliko minuta prije nego što se to dogodilo; rečeno mi je da ću morati otići u bolnicu nekoliko minuta prije nego što su morali donijeti odluku. Nakon što je fetus izašao, pitali su me gdje će ga točno sahraniti", ispričala je.

Otkrila je kako je oba fetusa zakopala u biljci koju je, prije toga, potpuno slučajno kupila.

"Dakle, imamo dva fetusa u biljci i nazvali smo ih John i Zachariah", rekla je otkrivši imena nerođenih dječaka.

Osim toga, zanimljivo je kako je samo dan nakon donošenja te odluke spomenuta biljka prvi put procvjetala, piše People.

 

Pročitajte više