Tata koji mrzi 2020. godinu pokušao promijeniti datum rođenja svog sina

Foto: Pexels

NA REDDITU se pojavila još jedna u nizu tema koja je izazvala pravu raspravu. Naime, 34-godišnji otac je otkrio da mu se sin rodio 31. prosinca 2020. u 23:05. Ali kad je dobio obrazac za popunjavanje - promijenio je vrijeme za sat vremena. Odnosno, napisao je da je dječak rođen pet minuta nakon ponoći, 1. siječnja 2021.

Očekivano, to je dovelo do neslaganja medicinske sestre koja nije prihvaćala lažno vrijeme i datum.

"Rekao sam joj da je od toga napravila ogroman problem. I da je ovo bilo nepravedno prema mom sinu jer je u 2020. godini živio samo jedan sat", tvrdi otac te dodaje: "Plus, 2020. bila je usrana godina, drago mi je što je napokon gotovo i ne želim da moj sin bude povezan s njom. Dakle, dodavanje 2021. godine imalo bi više smisla. Rekao sam joj da to nije važno i da je tako bolje."

Nije iznenađujuće da se medicinska sestra posvađala s tvrdoglavim tatom i rekla mu je da se to "smatra krivotvorenjem" zbog pokušaja promjene ne samo vremena već i datuma. Odgovorio joj je rekavši da će preuzeti "punu odgovornost za sve što se kasnije dogodi".

Medicinska sestra nije htjela odstupiti i uključila je više ljudi, uključujući pedijatra za kojeg tata kaže da ga "nije poštovao i podizao glas na njega".

"Rekao sam im da sam roditelj i da imam ovlasti", rekao je novopečeni otac.

Medicinsko osoblje je na kraju uzelo obrazac i nije mu dalo da ga ispuni. Također, napisao je da je njegova supruga bila uznemirena i posramljena zbog njegovog ponašanja, a i njegova obitelj stala je na njezinu stranu.

"Mrzim 2020. godinu i volio bih da nikad nije ni postojala", pokušao je objasniti dodavši da mu je u protekloj godini umro otac, ali i prijatelj te da je imao financijskih problema.

"Ti si seronja. Kao roditelj nemaš autoritet nad prostorom i vremenom. Njegov datum i vrijeme rođenja su činjenica, a ne mišljenje", poručio mu je jedan korisnik Reddita.

Tema je na kraju zatvorena, ali su se fotografije rasprave počele dijeliti i na Twitteru gdje su ljudi zaključili kako je ovaj tata "lud i opsjednut kontrolom", prenosi Kidspot.

"Čovjek je mislio da je samo on imao tešku godinu i stoga se posvađao s medicinskim stručnjacima koji su, naravno, imali laganu godinu", sarkastično je zaključio jedan komentator.

Pročitajte više