Tata male djece oduševio se gestom tinejdžera: "Ovakve ljude trebamo odgajati"

Foto: Shutterstock/TikTok

Često čujemo roditelje koji se žale koliko je teško odgajati tinejdžere te da nemaju nimalo poštovanja. Zato je viralni video tate Josha pravo osvježenje. Na TikToku je prepričao svoje iskustvo iz trampolin-parka u Montani, gdje je odveo petero djece - troje svoje i dvoje prijateljeve. Njegov sedmogodišnji sin odvojio se od društva i krenuo skakati sam, a onda su mu se pridružila dva starija tinejdžera.

"Primijetio sam da se dečki igraju s njim. To je trajalo nekih 45 minuta. Svaki put kad bi skočio, oni su pazili da ga uhvate ako bi mogao pasti", rekao je u videu.

Joshov sin sjajno se zabavljao s tinejdžerima, a i oni s njim.

"Cijelo su mu vrijeme pomagali da odskoči više. U jednom trenutku pokušali su mu pomoći da napravi salto. Bilo je nevjerojatno", dodao je.

Tata Josh istaknuo je koliko je važno da starija djeca daju dobar primjer mlađima te da tinejdžeri zaslužuju više priznanja nego što im se pripisuje ovih dana.

"Ovakve ljude trebamo odgajati. Ne znam zašto mnogi ne vole tinejdžere. Mislim da su često pogrešno shvaćeni, ali definitivno mogu biti najkul ljudi na planetu", zaključio je.

@thebeardedbard You two were the real MVP’s yesterday. You rock. #getairtrampolinepark #billingsmt ♬ Quirky Suspenseful Indie-Comedy(1115050) - Kenji Ueda

Video je ubrzo postao viralan, a uočio ga je i jedan od spomenutih tinejdžera.

"Hvala, bilo je jako zabavno", napisao je u odjeljku za komentare, a onda se javila i njegova mama.

"To je moj sin. Hvala, učinili ste me ponosnom", poručila je.

Mnogi roditelji dodali su da često vide tinejdžere kako paze na mlađu djecu u parkovima. To je najbolji primjer da i tinejdžeri mogu biti jednako brižni i suosjećajni kao i svi drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.