Tata želi da njegova odrasla kći radi kućanske poslove umjesto da plaća stanarinu

Foto: Shutterstock

Otac je izazvao burnu raspravu nakon što je na Redditu otkrio koja je pravila odredio za svoju 20-godišnju kćer. Ona studira i ne plaća stanarinu, ali otac, umjesto toga, očekuje da obavlja kućanske poslove.

"Dogovorili smo da će kuhati i čistiti kuću kao oblik plaćanja za svoj život pod našim krovom. Ona je na to pristala. Međutim, nedavno mi se požalila da joj ti poslovi oduzimaju previše vremena, zbog čega ne stigne učiti. Pitala me mogu li smanjiti broj dana kada mora kuhati kako bi imala više vremena za učenje", napisao je otac kojemu se to nije svidjelo.

"Rekao sam joj da bi trebala biti zahvalna što sam joj ponudio dogovor i da nije toliko teško utrošiti par sati na kućanske poslove. Neki njezini kolege rade od 9 do 17 i studiraju, a ona ima luksuz da samo obavlja poslove po kući u zamjenu za besplatno stanovanje", dodao je.

AITA for expecting my Daughter to stick to our chores-for-rent deal?
byu/NoDivide4576 inAmItheAsshole

Iako su neki stali u obranu ovoga, puno je više onih koji smatraju da je nerazuman.

"Pa to ti je dijete, a ne Pepeljuga", poručio mu je jedan korisnik Reddita.

"Ako ona obavlja sve po kući i kuha, što onda radiš ti", upitao je drugi.

Tata se naknadno javio i rekao da je na temelju komentara zaključio da će kćeri ponuditi dvije opcije: može se držati dogovora ili pronaći posao i plaćati dio stanarine, umjesto da čisti i kuha. Što o tome vi mislite?

 

Pročitajte više