Tri znaka da ste u vezi s partnerom koji vas bezuvjetno voli, prema savjetnici

Foto: Pexels

Postoji ogromna razlika između voljene osobe i onog "pravog" životnog partnera. Razlika leži u detaljima, tvrdi obiteljska i bračna savjetnica Tina Fey.

"To je netko tko nije samo dio vašeg života, već produžetak vas. Biti sa životnim partnerom znači iskusiti povezanost koja nadilazi površinsku razinu druženja. Riječ je o razumijevanju, uzajamnom rastu i, što je najvažnije, nepokolebljivoj vezi", rekla je za Hack Spirit. No kako znati jesmo li pronašli onog pravog ili onu pravu? Savjetnica je podijelila tri znaka koji na to ukazuju.

1. Oni su vaša najveća podrška

Jedan od najvećih znakova pravih životnih partnera je njihova nepokolebljiva podrška, kaže Fey.

"Svi mi imamo snove, težnje i ciljeve. Dakle, kada pronađete onog ili onu pravu, oni ne samo da priznaju te ambicije, već ih aktivno podržavaju i potiču. Bit će uz vas kroz uspone i padove, uspjehe i neuspjehe. Oni su tu da vas uzdignu, inspiriraju i poguraju da postanete najbolja verzija sebe", pojasnila je. 

2. Poštuju vas kao pojedinca

U vezi s pravim životnim partnerom nema pitanja vlasništva ili kontrole. "Vaši vas partneri poštuju kao pojedince s vlastitim mislima, osjećajima i interesima. Ne pokušavaju vas promijeniti ili oblikovati u nekoga tko niste. Umjesto toga, vole vas i poštuju zbog onoga što jeste", ističe savjetnica.

3. Žrtvuju se za vas

Pravi životni partner je netko tko je spreman žrtvovati se za nas, napominje Fey.

"Možda se odreknu subotnjeg jutarnjeg spavanja kako bi vam pomogli s projektom ili pokupe vaš omiljeni desert na putu kući, čak i ako im nije na putu. Te se stvari mogu činiti kao sitnice, ali su značajni pokazatelji njihove ljubavi i predanosti. Žrtve nisu uvijek velike geste. Često su to mala djela dobrote i nesebičnosti koja pokazuju da im je vaša sreća i dobrobit prioritet", zaključila je savjetnica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.