Trudna sportska novinarka utišala trolove na najbolji način

TRUDNA sportska reporterka ESPN-a Molly McGrath nedavno se suočila s okrutnim komentarima na račun svog izgleda. Trolovima je odlučila uzvratiti snažnom porukom i tako im dati do znanja kroz što žena prolazi u trudnoći.

"Sinoć sam bila na nogama ravno šest sati, na kiši. Znala sam da ću odspavati samo tri sata jer mi se u zadnjoj sekundi promijenio termin leta. Prvi put sam dopustila da me dodirne komentar okrutnog trola o promjenama koje uzrokuje trudnoća", počela je objavu na Instagramu.

"Teško je biti trudan, posebno u trećem tromjesečju. Stopala otječu i bole me, kao i leđa. A da ne spominjem druge simptome kao što su mučnina, žgaravica i iscrpljenost. Ja stvaram ljudski život", nastavila je.

Usprkos svemu, McGrath i dalje radi te ulaže u svoju karijeru. 

"Osjećam se nevjerojatno sretnom jer imam posao prema kojem sam toliko strasna. Ponekad zaboravim da me malo biće udara u rebra. Ponosna sam jer sam trudnica koja radi puno radno vrijeme i što me stvaranje ljudskog života nije, niti će, usporilo. Žene su nevjerojatne i moćne, a svi koji to ne vide mogu me poljubiti u bolnu stražnjicu", dodala je novinarka te izazvala niz pozitivnih komentara na račun svoje iskrenosti.
 

Pročitajte više