Umorna mama pokazala kako zapravo izgleda život roditelja i skupila tisuće lajkova

DRUŠTVENE mreže mjesto su na kojem najčešće vidimo savršen život, ali svakodnevica je daleko od toga. Upravo zbog toga su tisuće pohvalile mamu Maggie Cretien, koja je prikazala kako zapravo izgleda život roditelja. Objavila je fotografiju na kojoj doji novorođenu kćer i istovremeno se izdaja, okružena igračkama trogodišnjeg sina. 

Fotografiju je zabilježio njezin 32-godišnji suprug Brad, a Maggie je shvatila da taj prizor idealno opisuje njen život u tom trenutku.

"Nije uvijek sve blaženo i ne dojimo u poljima zlatne trske okružene leptirima koji nam plešu oko glave. Nije sve u preslatkim odjevnim kombinacijama. To su sitnice. Događaju se velike stvari i dopušteno je reći da vam je previše. To ne znači da niste zahvalni ili da ne volite svoje dijete. To vas ne čini lošom majkom. To znači da ste ljudi", opisala je. 

Majčinstvo je prikazala onakvim kakvo jest - neuredno, komplicirano i nevjerojatno.

"Mislim da je moja objava popularna jer je pokazala stranu koju ljudi nikad ne dijele. Ne vidimo ono što se događa iza kulisa, ne vidimo tjeskobu, nered, borbu. Obično vidimo samo slatke usnule bebe i roditelje koji se smješkaju", pojasnila je Maggie za Femail. 

Njena fotografija stvarnog stanja skupila je više od 12 tisuća lajkova. 

Pročitajte više