Upoznajte klince TikToka koji mjesečno zarade i preko milijun i pol kuna

Foto: TikTok

TIKTOK je postao popularna platforma za influencere i brzu zaradu. U posljednje vrijeme na njemu se pojavila skupina bogate djece koja svojim sadržajem zarađuju ozbiljne svote, a mnogi od njih nemaju ni 12 godina. 

Najpopularniji klinci TikTokeri imaju više od 15 milijuna sljedbenika, a svojim objavama mjesečno zarade puno više nego mi u godinu dana. Točnije, zarada im se penje i do 250 tisuća dolara, što je više od 1.6 milijuna kuna, izračun je stranice Money.co.uk.

Sadim Khan

@sadim03

Tere sang 😜 ##foryoupage ##foryou ##comedy ##sadimfam @seemasiddiquis

♬ original sound - Raushan ekevaal

Poznat kao @sadim03, šestogodišnji Sadim Khan mjesečno zaradi 207 tisuća dolara, dok prosječna plaća u Indiji, gdje živi, iznosi 449.56 dolara.

Samayra Narula

@samayranarula

Aise Kon Pani Deta Hai Plants Ko?😂 ##foryou ##trending ##lockdown ##queen_samayra ##tiktokindia ##funny ##TideLagaoDaagHatao ##comedyindia ##ownvoice ##viral

♬ original sound - Vinay Narula ❤

I Samayra Narula dolazi iz Indije. Na TikToku je poznata kao @samayranarula, ima šest godina, a njezina mjesečna zarada od TikToka iznosi 135 tisuća dolara.

Anastasia Radzinskaja

@likenastya

Do you have a pet? Let’s do a duet ##pet ##funnypets ##duet ##nastya ##likenastya ##blogger

♬ Original Sound - Unknown

Djevojčica Anastasia Radzinskaja (7) dolazi iz Rusije i nalazi se na trećem mjestu ovog popisa. Proslavila se vlastitim pjesmama i različitim aktivnostima koje izvodi sa svojim tatom. Mjesečni prihod ove curice je 165.030 dolara.

Lizzie Britis

@lizziebritis

Pós almoço 😴😆 ##fy ##fypシ ##fouryou ##fourpage ##viral

♬ Undererê - Ines Brasil

Mala Brazilka Lizzie Britis mjesečno uprihodi 69 tisuća dolara, a prosječna plaća u njezinoj zemlji je 354.74 dolara.

Charli D’Amelio

@charlidamelio

 

♬ good 4 u X what the hell - alexa chan

Ova TikTokerica je tinejdžerica i ima najveći potencijal. Sa samo 17 godina može zaraditi i do 3 milijuna dolara mjesečno, procijenila je stranica money.co.uk.

Liza Anokhina

@anokhinalz

🥺🥺🥺

♬ original sound - Neffati Jayden

Liza dolazi iz SAD-a, a sadržajem bi potencijalno mogla uprihoditi 864.000 dolara, kažu stručnjaci. 

LeBron James Jr.

@bronny

oh hey

♬ original sound - RaveCentral

I ovaj TikToker je zvijezda među klincima u SAD-u. Sin je LeBrona Jamesa, a sadržaj koji objavljuje na TikToku mogao bi unovčiti za 156.000 dolara.

Leni Klum

@leniklum

last night at 4am ..

♬ original sound - leni

Procjenjuje se da bi kći Heidi Klum svojim sadržajem mjesečno mogla zaraditi visokih 13.470 dolara, što je 277 posto više od prosječne američke plaće koja iznosi 3569.25 dolara.

Pročitajte više