Vloger proglašen ocem godine: Pomeo je slavne konkurente poput princa Williama

Foto: Instagram

OTAC četvero djece devet je godina proveo snimajući svoju svakodnevicu i tako je osvojio titulu oca godine. 

Britanac Jonathan Saccone Joly pomeo je konkurente poput princa Williama i okitio se ovom laskavom titulom. Njegove dogodovštine sa suprugom Annom i četvero djece na YouTubeu prati više od četiri milijuna ljudi.

“Nije uvijek jednostavno snimati videodnevnik, posebno u trenucima kao što je gubitak bebe koji smo proživjeli kad je moja supruga doživjela spontani pobačaj”, kaže Joly, inače otac šestogodišnje Emilie, petogodišnjeg Eduarda, dvogodišnje Alessije i tek rođene Andree.

Kako bi impresionirao tada još djevojku Annu, Joly je počeo snimati vlog 2010. S vremenom je počeo rasti broj njegovih pratitelja, a danas se ubraja među YouTube senzacije.

“Život uz četvero djece i šest pasa nikad nije dosadan. Uvijek sam dijelio stvarna iskustva. Ponekad dobra, ponekad ne, ali mislim da ljudi upravo zbog toga sve ove godine prate moj kanal”, smatra.

U samim počecima mu je bio cilj vidjeti hoće li snimanjem i objavljivanjem videa moći pokriti režijske troškove, a na koncu mu je to postao primarni izvor prihoda. Naime, od 2011. bavi se isključivo poslom vlogera.

“Nagradu oca godine smatram najponosnijim trenutkom u karijeri. Oženio sam djevojku iz snova, imam četvero zdrave i sretne djece, jednu bebu anđela, a negdje usput smo skupili i šest pasa”, zaključio je Joly.

Pročitajte više