Voditelj kafića mami dao metlu i tražio je da počisti za djetetom. Tko je u pravu?

Foto: Shutterstock

MAJKA je izazvala žestoku raspravu pitanjem je li razumno da osoblje kafića traži od roditelja da počiste za svojom djecom. Na roditeljskom forumu Mumsnet objavila je da je sa svojim djetetom posjetila ‘obiteljski kafić’, u koji dolazi svakoga tjedna sa svojim prijateljicama.

"Prošli tjedan je jednu od mojih prijateljica voditelj kafića istjerao jer nije očistila nered koji je napravila njezina beba ispod stolca za hranjenje. A sada se to dogodilo i meni. Dok sam se spremala otići, isti taj voditelj mi je prišao i ponudio mi metlu i lopaticu za smeće te me zamolio da počistim hranu koja je pala mom djetetu na pod", napisala je.

Kaže da bi počistila se radilo o ‘nerazumnom neredu’, ali u ovom slučaju na podu je bilo ‘tek nekoliko mrvica’. Nesigurna u to je li pogrešno što se šokirala reakcijom voditelja kafića, odlučila je upitati druge tko je u pravu. Većina majki bila je kritična prema njoj.

"Da odrasloj osobi padne hrana, ona bi je pokupila. Dakle, vi morate očistiti za svojim djetetom", kaže jedna.

"Da uđem u kafić i vidim hranu na podu, ne bih sjela. S te strane je voditelj kafića u pravu. Ispravno je to što vas je tražio", smatra druga.

"Mnogi roditelji ne čiste za svojom djecom i puštaju ih da rade nered i buku. Voditelju ovog kafića vjerojatno je prekipjelo", zaključila je treća.

 

Pročitajte više