Voditeljica prošlogodišnjeg Eurosonga dirnula je majke diljem svijeta modnim dodatkom

Foto: EPA

Nema osobe koja na dodjeli nagrada Udruženja filmskih i televizijskih glumaca (SAG) nije upitala britansku glumicu i voditeljicu prošlogodišnjeg Eurosonga, Hannah Waddingham, odakle je simpatična torbica s kojom je prošetala crvenim tepihom.

49-godišnjakinja odjenula je crvenu haljinu Tony Ward Couture s otvorenim ramenima, ali pažnju je plijenila kartonska torbica koja je ručni rad Hanine devetogodišnje kćeri.

"Malo je riskirala i odlučila se za sve boje kako bi torbica pasala uz sve", rekla je Waddingham u videu koji je objavljen na TikToku.

@melissa28494819 Her daughter made her clutch for the nigt!! #hannahwaddingham #sagaftra #sagawards ♬ original sound - Melissa

Waddingham je toliko ponosna na djelo svoje kćeri da je sve ostale dodatke i nakit svela na minimum kako bi osigurala da je samo jedna stvar u središtu pozornosti.

"Mogla je odabrati Gucci za 3000 dolara, ali ona je uzela torbicu od kartona koju joj je izradila kći. Kraljica", "Ta curica će ovo gledati i osjećat će se tako voljeno", "Dašak čiste majčinske ljubavi", neki su od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.