Vojvotkinja Kate odbija slijediti ovo kraljevsko pravilo vezano uz djecu

Foto: REX 

KATE Middleton želi odgajati djecu po vlastitim pravilima.
 
Kraljica Elizabeta II. poznata je po svojim strogim odredbama, no čini se kako vojvotkinja Kate, supruga njezinog unuka Williama, za to ne mari, barem kada su u pitanju njezina djeca.
 
Naime, bez obzira na to što se takvo ponašanje nimalo ne sviđa strogoj i konzervativnoj baki, vojvotkinja je odlučila djecu odgajati po vlastitim pravilima.
 
Tako princ George i princeza Charlotte u javnosti izgledaju kao mali anđelčići, no u privatnim trenucima, ne drže se kraljevskih pravila pa kad su kod kuće, u Kensingtonskoj palači s mamom, zabavljaju se kao sva ostala djeca.
 
Tako se pretvaraju u male vražićke, kojima je dozvoljeno trčanje po blatu, jahanje ponija te ostale manje uredne aktivnosti, koje kraljici nisu omiljene. No, kraljevski par želi da njihova djeca odrastaju baš kao ostala.
 
I sam William je priznao kako su kao roditelji prekršili još jedno tradicionalno pravilo u britanskoj monarhiji, a to je da se djecu odgaja, kao da su emocije sporedna stvar, jer nisu. Na kraju dana, svi smo mi ljudi!

Pročitajte više