Zbog teške trudnoće, popularna komičarka moli fanove da objavljuju fotke djece

Foto: Instagram

37-GODIŠNJA komičarka i glumica Amy Schumer prolazi kroz tešku trudnoću. Sa suprugom Chrisom Fischerom čeka prvo dijete, a posljednjih tjedana joj nije nimalo lako.

''Posljednji dani su teški. Jako sam zahvalna i znam da je ovo prolazno, ali molim vas da objavite fotografije svoje djece i označite me koristeći #amyschumer. Prijatelji mi šalju fotografije i videe svoje djece i osjećam se puno bolje. Dobrodošle su i fotografije pasa'', napisala je na Instagramu.

Prije dva tjedna Schumer je morala odgoditi nastup jer je završila u bolnici. Liječnici su joj dijagnosticirali trudničku hiperemezu, stanje koje zbog neprestanih mučnina dovodi do dehidracije i gubitka kilograma.

Iako su joj savjetovali da prestane nastupati i odmara se, ona je odlučila raditi pa je prije dva dana povraćala u automobilu na putu za svoj stand-up show.

''Volim stand-up više od ičega i mrzim otkazivati nastupe. Morat ću to ipak učiniti dok se ponovno ne počnem osjećati kao ljudsko biće. Nadoknadit ću sve propuštene datume i odlično ćemo se zabaviti'', poručila je svojim fanovima i otkrila da snima dokumentarni film o problemima s kojima se nosi posljednjih nekoliko mjeseci.

''Vidjet ćete da mi nije lako, ali zahvalna sam i uzbuđena jer ću postati mama. Zahvalna sam da imam liječničku pomoć, što bi svima trebalo biti dostupno'', dodala je Schumer.

Pročitajte više