Žena je htjela treće dijete da upotpuni obitelj pa prirodno začela trojke

33-GODIŠNJA Holly Bassler u tri godine postala je majka petero djece. Ova žena se šokirala kad je na ultrazvučnom pregledu 2019. godine doznala da u njoj rastu trojke. Naime, već je imala dvoje djece u dobi od godinu i dvije te je htjela treće dijete kako bi zaokružila svoju obitelj. Trojkama se nije nadala.

"Moj suprug Mike i ja htjeli smo imati troje djece. Želja nam je bila da među njima nije velika razlika kako bi mogli rasti i igrati se zajedno. Nikad nismo ni razmišljali o višeplodnoj trudnoći jer u obitelji nemamo takvih slučajeva. Otišla sam sama na pregled i šokirala se kad sam doznala da postoje tri vrećice", ispričala je Holly. 

Brinula se kako će odgajati petero male djece. Ipak, prihvatila je sudbinu i 10. svibnja 2020. carskim rezom rodila Judaha, Jamieja i Jacka.

"Teško je posvetiti se svakom djetetu. Naš život je kaotičan. Teško je, ali vjerujem da će doći bolji dani. Djeca su zahtjevna. Svi su mali i ovise o meni po pitanju puno stvari. Ponekad mi je teško jer ne mogu biti na više mjesta u isto vrijeme. Ali sam i sretna jer znam da će biti bliski. Trojke su bile dobre za Aaralyn i Jessieja jer su postali društveniji, razumniji i spremni pomoći", zaključila je.

Samo jedna od 10 tisuća trudnoća rezultira prirodno začetim trojkama.

Pročitajte više