Žena koja je na dan vjenčanja suprugu otkrila da je trudna izgubila je bebu

Foto: Youtube screenshot

JAMIE Forbes iz Južne Karoline je iznenadila svog supruga Charlieja Forbesa, obitelj i prijatelje kada je na dan njihova vjenčanja, 1. prosinca 2018., emotivnim govorom objavila trudnoću. 

“Molim te, prihvati ovaj dar. To je nešto najvrjednije što ću ti dati i nadam se da te usrećiti kao i mene”, rekla je Charlieju nakon što mu je dodala fotografiju ultrazvuka. 

Objava, kao i reakcija supruga, snimljena je i postala je viralni hit.

“To je bio najveći šok koji sam doživio u životu. Pozitivan šok. San mi se ostvario kada sam je oženio, a idući korak je bilo osnivanje obitelji, a to se nalazilo u kutiji koju mi je uručila”, izjavio je Charlie.

Par se upoznao u ožujku putem stranice za dopisivanje. Jamie već je odustala od ljubavi i brinula jer nikada neće imati obitelj.

“Bila sam na toliko loših spojeva, a onda sam upoznala Charlieja. Pomalo je sramežljiv i čudak, ali pravi kavalir i odmah mi se svidio. Znala sam da je drugačiji čim smo se upoznali”, otkrila je 33-godišnja odvjetnica.

Charlie ju je zaprosio u rujnu i nisu htjeli dugo čekati s vjenčanjem jer su oboje već bili u tridesetim godinama.

Nedugo prije vjenčanja, Jamie je napravila test na trudnoću koji je bio pozitivan.

“Željela sam vrištati i probuditi ga, ali sam mislila da će biti posebnije ako mu to kažem na vjenčanju”, kaže.

Novopečeni bračni par je proslavio prvi zajednički Božić, a od obitelji su već dobili mnoge darove za bebu, čak i odabrali ime jer im je krvni nalaz otkrio da je riječ o djevojčici.

“Moja sestra Jillian je umrla prije dvije godine od raka i odlučili smo joj odati počast te dati bebi njeno ime”, ispričala je Jamie.

Međutim, na Staru godinu, u 12. tjednu trudnoće, Jamie je dobila trudove.

“Svake četiri minute osjetila bih intenzivnu bol koja je nestajala pa se ponovno vraćala. Nisam uopće mislila da je riječ o pobačaju”, ispričala je za People.

Nažalost, par je u bolnici shvatio da se upravo to dogodilo. Liječnici su im rekli da je uzrok genetska greška.

“Oboje smo bili slomljeni. Osjećala sam se krivom jer sam napravila takav spektakl, ali samo sam bila sretna. Nikad nismo bili tužniji, ali se nikad nismo više voljeli. Pokušat ćemo ponovno čim se oporavimo. I dalje želimo obitelj”, zaključila je slomljena Jamie.

Pročitajte više