Žena priznala da je svih 40 tjedana trudnoće koristila kremu za samotamnjenje

Screenshot: TikTok

ZA većinu žena izgled je posljednja stvar o kojoj razmišljaju kad počne porođaj. Ali to nije bio slučaj s Louise Cook, koja je na TikToku otkrila da je čitavu trudnoću išla u solarij kako bi izgledala savršeno kad dođe roditi u bolnicu.

"Ponosna sam na sebe što sam izdržala svih 40 tjedana", napisala je na TikToku i privukla veliku pozornost. Neke žene priznale su da nisu zanemarile izgled, dok druge smatraju da trudnoća i majčinstvo mijenjaju perspektivu i ženu stavljaju u drugi plan.

@misslouisee_ Proud of me for keeping it up for 40 weeks withoht fail 🤣 may have been put of breath by the end #fyp #faketan #newborn #pregnancy #birth #mollymaefilter ♬ Its a lifestyle brian - Film clips

"Išla sam u solarij trudna 38 tjedana jer nisam htjela dopustiti da me liječnici i beba vide blijedu", "Trudna sam 39 tjedana i pokušavam isplanirati kada ću na tretman uljepšavanja da budem svježa kada krenu trudovi", "Medicinska sestra me pitala zašto sam došla sređena roditi, rekla sam joj da je prvi dojam najvažniji", "Ja sam itekako pazila na svoj izgled, ali uz bebu nema vremena za to", pisale su neke trudnice i majke.

Kreme za samotamnjenje se smatraju sigurnima za fetus, ali stručnjaci i dalje savjetuju da ih se ne upotrebljava u prva tri mjeseca trudnoće.

Sunčanje u solariju u trudnoći se ne preporučuje. Najveća opasnost za plod od sunčanja u solariju je u početku trudnoće zbog izlaganje buduće majke visokoj temperaturi i UV zrakama, a u poodmakloj trudnoći od moguće kompromitacije cirkulacije trudnice zbog položaja, bilo od ležanja na leđima ili nepomičnog stajanja.

Pročitajte više