Žena rodila dijete svom bivšem posinku: Nikad ne znaš što će ti život donijeti

MARINA Balmaševa ponosno je podijelila prvu obiteljsku fotografiju svog novorođenčeta i svog bivšeg posinka, a danas oca njezine kćeri.

Naime, ova 36-godišnjakinja je u siječnju rodila djevojčicu koju je dobila u braku s novim suprugom Vladimirom Šavirinom. To ne bi bilo ništa neobično da Marina nije upoznala Vladimira kada je on imao samo sedam godina te da tada nije bila udana za njegovog oca, Alekseja Šavirina.

Par iz Rusije bio je u braku deset godina i usvojio je petero djece, no Marina se potom razvela od Alekseja i udala za njegovog, sada 21-godišnjeg, sina.

"Nikad ne znaš što će ti život donijeti i kada ćeš upoznati osobu koja te nasmijava. Znam da će nas neki osuđivati, drugi će nas podržati, ali mi smo sretni i želimo da i vi budete takvi", napisala je u opisu fotografije kojom je izazvala zgražanje, pa čak i bijes. Na spornoj fotografiji su ona i njezin sadašnji suprug, ali je fotografija nastala kada su njoj bile 22 godine, a njemu tek sedam.

Marina je prethodno otkrila kako je prošla niz tretmana plastične kirurgije kako bi postala privlačna svom supružniku, a redovito je pratitelje obavještavala i o svojoj trudnoći. Tako je otkrila kako Vladimir nije bio prisutan na porođaju, ali i da se njezin bivši suprug sada brine za njihovih petero usvojene djece, piše The Sun.

Također je ispričala kako je inzistirala na predbračnom ugovoru kako bi zadržala sav svoj novac i imovinu u slučaju razvoda od novog muža.

"Kajem li se što sam uništila obitelj? I da i ne", priznaje Marina te dodaje kako je danas puno sretnija jer se "preselila u veći grad, voli i voljena je".

Pročitajte više