Žena rodila u Uberu - logično je da nas zanimaju svi detalji

Foto: Instagram

ZNATE one urbane legende i filmske scene žena koje rađaju na zadnjem sjedištu taksija? I običnih žena koje se pitaju - tko još vjeruje u to, e pa - pronašli smo jednu takvu! Njeno ime je Janna Hawkins, ona je žena koja je zaista rodila na zadnjem sjedalu Ubera, na cesti, u gustom prometu, putujući iz Brooklyna prema bolnici. 

Zanima li vas i ovaj detalj da si bolje dočarate tu situaciju? Rodila je u taksiju prikliještenom između dvaju turističkih double-deckera. E to je scena o kojoj su novinari stvarno poželjeli čuti više. I čuli su te na portalu Pure Wow objavili sve detalje. 

Očito je da svog sina Sheldona niste planirali roditi u taksiju, no jeste li uopće imali ikakav plan?  

Kako da ne - planirala sam ga roditi u bolnici Mt. Sinai, u koju smo žurno i krenuli, ali nismo baš računali na takvu gužvu. 

Kada ste shvatili da vam se plan mogao ovako izjaloviti? 

Čim je moj muž krenuo tješiti vozača riječima "Bez brige, bit će sve u redu". Dotad sam držala oči čvrsto zatvorene jer me boljelo, ali kad sam čula tu laž, otvorila sam naglo oči te spazila da unatoč vremenu koje sam provela u taksiju, mi još uvijek stojimo nasred Brooklinškog mosta. Sve mi je bilo jasno.  

A tamo nema nikoga, čak ni epiduralne...  

"Ne boli, samo tiskaj" - to sam si valjda ponovila milijun puta, čak i kada sam pomalo neuspješno pokušavala ignorirati bus pun turista koji je stajao tik do nas.  

Je li tata pomogao?  

Da nisam bila u toj pozi u kojoj nisam nikako uspijevala uhvatiti sina, možda bih sve napravila sama, ali njegove ruke jako su mi trebale da nam sin ne izleti i ne padne. U tome je pomagao, no on je doktor pa je na kraju uspio poroditi svog sina bez problema, po naputcima doule s kojom je bio u kontaktu.  

A što je za to vrijeme radio vozač?  

On je bio prilično kul, jedino što ga je brinulo bilo je to da nam omogući pravu temperaturu u autu.   

Jeste li i nakon poroda još uvijek ostali na cesti?  

Naravno. Kada sam rodila sina i kada je posteljica izišla, vozač mi je dodao papirnate ubruse u koje sam umotala svog sina, namjestila nas najbolje što sam mogla, svezala pojas i tek nakon toga smo krenuli i konačno stigli do bolnice.  

Moramo vas pitati, je li vas vozač tražio ekstra novca za čišćenje? 

Odmah sm rekla mužu nek mu ostavi svu lovu koju ima sa sobom, ali tek kad su me pred bolnicom prebacili u kolica, mogla sam baciti pogled na njegov auto. Izgledao je stvarno grozno. Nadam se da će mu lova koju smo mu dali pokriti troškove čišćenja. 

I tako je urbana legenda postala stvarna. Zvuči pomalo komatozono, ali da znate, u životu vas svašta čeka pa možda baš vas ovako nešto. U nekom drugom gradu, na nekoj drugoj cesti. Samo neka i rezultate bude baš ovakav. 

 

 

Pročitajte više