Žena se u 38. tjednu trudnoće odlučila urediti za porođaj. Nije dobro prošlo

Foto: TikTok

TIKTOKERICA Clare je posljednje tjedne trudnoće odlučila iskoristiti za uljepšavanje. Nabavila je kremu za depilaciju kako bi došla spremna u rađaonicu. Nažalost, nije prošlo kako je očekivala. Svoju priču objavila je na TikToku.

"U 38. tjednu trudnoće sam odlučila urediti intimni dio tijela pa sam nanijela kremu za uklanjanje dlaka kako bih bila ljepša za porođaj. Nakon dvije minute sam osjetila žarenje. Vrišteći sam skočila u kadu i pokušala maknuti kremu", priznala je.

Nakon otprilike sat vremena vagina ju je i dalje pekla pa je potražila savjet liječnika.

"Shvatila sam da sam otečena i da mi koža krvari pa sam nazvala Hitnu. Rekli su mi da odmah krenem u bolnicu jer vjerojatno imam kemijske opekline. Došla sam u bolnicu i osjetila da moram mokriti. Vrištala sam koliko me peklo", nastavila je.

Liječnik ju je primio i pregledao te zaključio da će joj morati staviti kateter dok opeklina ne splasne kako bi mogla mokriti.

"Kad sam mokrila sam osjećala kao da me netko reže žiletima", prisjetila se. 

@clarelou14

##fyp ##whydididothis

♬ original sound - Grace Groski

Žene su ponukane njezinom pričom podijelile vlastita iskustva.

"Nikad mi se nije to dogodilo, ali sam probala nanijeti kremu na intimni dio i stvarno peče", "Ja sam to krenula raditi dva sata nakon što mi je puknuo vodenjak", komentirale su neke. 

Clare je naknadno dodala da se potpuno oporavila od nezgode.

Pročitajte više