Zvijezda Tottenhama naišla na kritike fanova nakon fotografije s blizankama: Bolesno

Foto: EPA

ZVIJEZDA Tottenhama James Maddison najavio je dolazak svojih blizanki rođenih 2. srpnja, ali njegova objava nije prošla kako je očekivao, donosi Mirror. Iako je većina ljudi čestitala i poželjela sve najbolje engleskom reprezentativcu i njegovoj djevojci Kennedy Alexi, bilo je i onih koji su odlučili kritizirati to što se Maddison na objavljenoj fotografiji nalazi bez majice.

''Ovo je bolesno, zašto nije mogao obući majicu? Ne razumijem'', jedan je od komentara. Naime, 26-godišnjak na fotografiji drži u naručju svoje dvije kćeri, a pritom ne nosi majicu. Ubrzo nakon nekoliko sličnih komentara, njegovi su obožavatelji stali u njegovu obranu pa komentirali kako je nogometaš bez majice zbog takozvanog kontakta ''koža na kožu''.

''Kritizirate ga, a ne znate da se ovdje radi o kontaktu koža na kožu i odličan je za bebe'', komentirala je jedna žena.

Naime, postoje mnogi znanstveni dokazi koji pokazuju važnost kontakta ''koža na kožu'' u prvom satu nakon poroda. Stručnjaci objašnjavaju kako neke od prednosti podrazumijevaju smanjenje stresa od poroda, optimalniju termoregulaciju i lakše povezivanje s roditeljem.

Pročitajte više